Дорогі друзі!
Щиро вітаємо українських бджолярів із Днем пасічника!
Бджолярів з давніх-давен шанували на українській землі. Протягом століть виготовлення меду з копіткого ремесла перетворилося на справжнє мистецтво. Його секрети відкриваються лише дбайливим та працьовитим.
Мед на столі - радість у будинку. З ним українці відзначають свята, пригощають гостей, лікують хвороби. Старовинні рецепти медових страв є безцінною реліквією, яку ми маємо берегти для нащадків.
Честь і хвала трудівникам пасік, які приносять до столу українському неповторний дар землі та сонця. Дуже дякую вам за наполегливість , вірність народним традиціям , любов до своєї землі.
Нехай добробут , радість творчості , почуття гармонії з природою стануть винагородою всім українським бджолярам за терпіння та працю.
